Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

TCX JUPITER 5 GORE-TEX

91.900 Ft (72.362 Ft + ÁFA)
Szín:
Fekete
Kapható választék:
Méret:
Gyártó: TCX
Kiválóan szellőző, vízálló motoros cipő

Leírás

Praktikus motoros cipő városi használatra és rövid utakhoz. A CE-minősítésű TCX Jupiter 5 Gore-Tex® könnyű felépítése ellenére kiemelkedő védelmet nyújt, egész napos használat során is komfortos viselet éghajlattól és időjárástól függetlenül.

A felső részbe integrált Gore-Tex® Performance membrán tökéletesen megvédi a lábat az esőtől hidegebb időben is, légáteresztő képességének köszönhetően minden évszakban maximális komfortérzetet nyújt a TCX Jupiter 5 Gore-Tex® viselőjének.

A biztonságot a sarok és a boka megerősítései, valamint a speciális talp garantálják. A fűzőket tépőzáras pánt tartja a helyén.

A hosszú élettartam érdekében a váltókarral érintkező felületet is megerősítést kapott.

A speciális felületű Groundtrax® talp kopásálló és tökéletes tapadást biztosít a lábtartón, fék- és váltókaron még esőben is, így fontos szerepe van a motorkerékpár magabiztos irányításában. A mintázat magasságát, bütykök közötti távolságot és a gumi összetételét úgy alakították ki, hogy öntisztulási képessége is kiemelkedő legyen.

Jellemzők
Ortholite® talpbetét hosszú távú párnázottsággal és nagyfokú légáteresztőképességgel
Fényvisszaverő betétek a jó láthatóságért
TPU váltópad
Kopásálló gumi Groundtrax® talpfelület, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló stabilitást biztosítson
Gore-Tex® Performance Comfort vízálló membrán

Zárás
Fűzővel és tépőzárral
Felsőrész
Szarvasbőr és kopásálló szövet

Megerősítések
Megerősítések a lábujjakon és a saroknál
Kemény bokaprotektorok

GORE-TEX® technológia
A csúcstechnológiát képviselő GORE-TEX® legfontosabb tulajdonságai a tartós vízszigetelő képesség, a kiváló ellenállóképesség a legszélsőségesebb hőmérsékleti viszonyok mellett és a magas kopásállóság. A GORE-TEX® szövet speciális, mikroporózus szerkezete expandált PTFE anyagból készül, ami négyzetcentiméterenként körülbelül 1,4 milliárd mikroszkopikus pórust tartalmaz. Ezek a pórusok körülbelül 20 ezerszer kisebbek, mint egy vízcsepp, de 700-szor nagyobbak, mint a vízgőz-molekula. Tehát a víz folyékony formában nem képes átjutni a GORE-TEX® membránon, de az emberi test kipárolgása vízgőzként könnyen távozik, mielőtt izzadság formájában lecsapódna. A tökéletes vízzárást biztosító GORE-TEX® membránnal gyártott lábbelik bármilyen időjárás mellett kiváló szellőzést és komfortérzetet garantálnak.

Ortholite® talpbetét
Tapasztalja meg az OrthoLite® PU-habbal készült lábbetétek kényelmét!
Hosszan tartó párnázottság: Az OrthoLite® hab alig tömörödik, a talpbetét élettartama alatt vastagságának kevesebb mint 5%-át veszíti el, így a párnázottság, az illeszkedés, és a kényelem foka nem változik.
Kitűnő légáteresztő képesség: Az OrthoLite® hab nyitott pórusai lehetővé teszik a levegő keringését a talpbetét szerkezetében, ami segíti a nedvesség elpárolgását, ezért a láb hűvösebb és szárazabb marad.

Szín: Fekete
Méretek: 39–46

Paraméterek

Anyaga: Textil és bőr
Kivitel: Unisex
Vízálló: Igen