Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Garanciális feltételek 

A kalmarmotor.hu/bolt Internetes webáruház az általa forgalmazott termékekre a gyártó által vállalt garanciát adja. Az ettől esetlegesen eltérő garancia a termékeken van feltüntetve, illetve a mellékelt dokumentumokon.

Kérjük, a számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető.

Amennyiben a termék gyári hibásan kerül szállításra és a hiba a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül érvényesíti csereigényét, a terméket kicseréljük.

Rendeltetésszerű használat mellett, 3 munkanapon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük.

 

Minőségi garancia

Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük, írja meg reklamációja okát és juttassa vissza címünkre KALMÁR MOTOR KFT. 6728 Szeged, Algyői út 58.címre. Amennyiben telefonon szeretne ügyfélszolgálatunkkal beszélni, hívja a +36 62 466 176 telefonszámot.

 

Szolgáltatásunk garanciája

Amennyiben szolgáltatásunkkal bármilyen problémája adódna, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk problémáját mielőbb megoldani.

 

Visszavásárlási garancia

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A vásárlónak az elállási szándékát minden esetben írásban kell jeleznie a rendeles@csomiep.hu e-mail címre.

A visszaküldött áruk ellenértékét minden esetben banki átutalással küldjük vissza, az utánvéttel visszaküldött árukat nem vesszük át. Amennyiben a összeg visszafizetését postautalványon kéri (rózsaszín csekk), a visszautalandó összegből a feladás költsége levonásra kerül, a Magyar Posta utalványokra vonatkozó aktuális díjszabása alapján.

A visszafizetendő összeg a lehető leggyorsabban, de maximum 8 napon belül visszautalásra kerül. Az áru visszaküldéséből, esetleges cseréjéből adódó többletköltségek minden esetben a vevőt terhelik.

Az elállási joggal kapcsolatosan bővebb információ a vásárlási feltételekben talál.