Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

GY.I.K.

Minden termék elérhető az üzletben? 

Mivel a legtöbb terméknél több méret és szín is választható, ezért előfordulhat, hogy épp nincs bolti készleten a megrendelt termék. Ebben az esetben a lehető leghamarabb beszerezzük vagy helyettesítő terméket ajánlunk.

 

Hogyan tudok fizetni?

Személyes átvétel esetén készpénzben, bankkártyával vagy átutalással is fizethetsz. Házhoz szállítás választásakor fizethetsz készpénzben és bankkártyával a futárnál, vagy választhatod az előre utalást. Ebben az esetben mindig várd meg, míg megkapod a rendelésről kiállított számlát e-mailben.

 

A rendelés leadása után tudom azt módosítani?

Amennyiben nem jó terméket rendeltél vagy más átvételi/fizetési módot választanál, úgy jelezd felénk telefonon vagy e-mailben és kollégáink segítenek a rendelés módosításában.

 

Visszaküldhetem a terméket, ha nem jó a méret vagy mégsem tetszik?

A kiszállítástól számított 14 napon belül visszaküldheted indoklás nélkül is, és visszautaljuk a vételárat. Amennyiben méret vagy egyéb tulajdonság miatt termékcserét kérsz, úgy azt a lehető leghamarabb elvégezzük. Ebben az esetben a csomagszállítási díj a vásárlót terheli

 

Kérhetem a sisakkommunikáció beszerelését?

Abban az esetben, ha egyidőben bukósisakot és sisakkommunikációt is rendelsz, akkor kérheted a kommunikáció beszerelését, amely nem jár extra költséggel. A megjegyzés rovatban jelezd az igényedet. 

 

Hogyan kell érvényesíteni a garanciát és mennyi ideig érvényes?

Amennyiben garanciális igény merül fel, úgy e-mailben vagy telefonon jelezd felénk és tájékoztatunk a további teendőkről. A termékekre érvényes garancia időtartama termékenként eltérhet. Néhány gyártó regisztrációhoz köti a meghosszabbított garanciát, pl.: Shark, Schuberth. Mindig meg kell őrizni a vásárlásról kiállított számlát és lehetőleg a gyári csomagolást (doboz) is.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Csomagküldő partnerünk, a GLS futárszolgálat biztosítja a gyors és problémamentes kiszállítást, illetve telephelyünkön személyesen is átveheti a megrendelt termékeket.

Szállítási díjak:

  • Bruttó 0 - 60 000 Ft-ig: Bruttó 1950 Ft
  • Bruttó 60 000 Ft felett: Ingyenes
  • Személyes átvétel: Ingyenes

A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFÁ -t és tájékoztató jellegűek, azok összege eltérhet a vásárlás során.

Választható fizetési módok:

  • Banki átutalás (előre utalás): Ingyenes
  • Utánvétel: 650 Ft