Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

PMJ farmer ruhák


PMJ Női motoros farmer


PMJ Férfi motoros farmer


PMJ Motoros Kabát

KOPÁS, VÁGÁS ÉS TÖRÉS

CE EN 13595-1:2002 VIZSGA

Jelenleg a PMJ által használt szövet az egyetlen a világon, mely ennyire jól képes ötvözni az ellenállóságot, erősséget, a praktikummal és a kényelmes viselettel.

Mechanikai ellenállás

Termékeinket belülről egy speciális aramid anyaggal, a Twaron® béléssel erősítjük meg. A Twaron® egy rendkívül erős szintetikus polimer szál, ötször akkora mechanikai ellenállással, mint az acélé. 

Hőállóság

Az aramidszálak hőállósága szintén figyelemre méltó, olvadás nélkül, körülbelül 500 °C-on bomlanak és kopásállóságuk is rendkívüli.

Ballisztikus technológia

Termékeink előállításához kizárólag ballisztikus TWARON® szövetet használunk, ugyanazt az anyagot, amit golyóálló mellények esetében alkalmaznak. A szálak összefonódásának menete alapjaiban különbözik az összes többi kötött aramid anyagétól, illetve egy exkluzív rögzítő kezelést is kap.

A TWARON® szövetekhez használt fonalat a világ legjobb minőségű fonálrostjából – melyet a Tejin Aramid gyárt Japánban – tekeri egy olasz vállalat.

Kutatás és Fejlesztés

Miután a szövet elkészült és a célnak megfelelően felhasználásra került, különféle vizsgálatoknak és laboratóriumi teszteknek vetjük alá a terméket, hogy ellenőrizzük a kopásállóságát, rezisztenciájának mértékét. Az innovatív fonálból készített szövet jóval erősebb, vastagabb és természetesen sokkal ellenállóbb, mint sok más szövettípus a piacon, még a „Kevlár” típusú aramidrostoknál is.

Szelektív megerősítés

Ruhadarabjainkat csupán a leginkább veszélyeztetett testrészeknél erősítjük meg annak érdekében, hogy termékünk annyira lélegző és kényelmes maradjon, amennyire csak lehetséges. A már említett, megerősített területeket még kibéleljük, hogy a Twaron® láthatatlan maradjon és közvetlenül ne érintkezzen a bőrrel.

A motoros biztonsága az első

A motorkerékpárosok csupán 25%-a visel olyan motoros ruházatot, mely védi az alsó végtagokat is az esés okozta károsodástól.

Az alsó végtagokat érintő sérülések többségét a viselt nadrág szakadása, illetve kopása okozza.  

Mérettáblázat:

Rendezés:

PMJ Aviator motoros farmer

83.600 Ft 74.900 Ft
8.700 Ft 10%

PMJ Elektra női motoros farmer

83.600 Ft 74.900 Ft
8.700 Ft 10%

PMJ Ginevra női motoros farmer

83.600 Ft 74.900 Ft
8.700 Ft 10%