Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Pénznem

PMJ farmer ruhák


PMJ Női motoros farmer


PMJ Férfi motoros farmer


PMJ Motoros Kabát

KOPÁS, VÁGÁS ÉS TÖRÉS
 

CE EN 13595-1:2002 VIZSGA

Jelenleg a PMJ által használt szövet az egyetlen a világon, mely ennyire jól képes ötvözni az ellenállóságot, erősséget, a praktikummal és a kényelmes viselettel.

Mechanikai ellenállás

Termékeinket belülről egy speciális aramid anyaggal, a Twaron® béléssel erősítjük meg. A Twaron® egy rendkívül erős szintetikus polimer szál, ötször akkora mechanikai ellenállással, mint az acélé. 

Hőállóság

Az aramidszálak hőállósága szintén figyelemre méltó, olvadás nélkül, körülbelül 500 °C-on bomlanak és kopásállóságuk is rendkívüli.

Ballisztikus technológia

Termékeink előállításához kizárólag ballisztikus TWARON® szövetet használunk, ugyanazt az anyagot, amit golyóálló mellények esetében alkalmaznak. A szálak összefonódásának menete alapjaiban különbözik az összes többi kötött aramid anyagétól, illetve egy exkluzív rögzítő kezelést is kap.

A TWARON® szövetekhez használt fonalat a világ legjobb minőségű fonálrostjából – melyet a Tejin Aramid gyárt Japánban – tekeri egy olasz vállalat.

Kutatás és Fejlesztés

Miután a szövet elkészült és a célnak megfelelően felhasználásra került, különféle vizsgálatoknak és laboratóriumi teszteknek vetjük alá a terméket, hogy ellenőrizzük a kopásállóságát, rezisztenciájának mértékét. Az innovatív fonálból készített szövet jóval erősebb, vastagabb és természetesen sokkal ellenállóbb, mint sok más szövettípus a piacon, még a „Kevlár” típusú aramidrostoknál is.

Szelektív megerősítés

Ruhadarabjainkat csupán a leginkább veszélyeztetett testrészeknél erősítjük meg annak érdekében, hogy termékünk annyira lélegző és kényelmes maradjon, amennyire csak lehetséges. A már említett, megerősített területeket még kibéleljük, hogy a Twaron® láthatatlan maradjon és közvetlenül ne érintkezzen a bőrrel.

A motoros biztonsága az első

A motorkerékpárosok csupán 25%-a visel olyan motoros ruházatot, mely védi az alsó végtagokat is az esés okozta károsodástól.

Az alsó végtagokat érintő sérülések többségét a viselt nadrág szakadása, illetve kopása okozza.