Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

TCX AIRTECH 3 GORE-TEX

115.900 Ft (91.260 Ft + ÁFA)
Szín:
Fekete
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db
Gyártó: TCX
Vízálló, motoros csizma kiemelkedő légáteresztő képességű Gore-Tex® Extended Comfort membránnal, kimondottan melegebb időre optimalizálva

Leírás

Strapabíró mikroszálas felsőrész
Vízálló Gore-Tex® Extended Comfort membránját kimondottan melegebb éghajlatra, maximális légáteresztő képességre optimalizálták, hogy a lábfej mindig hűvös és száraz maradjon.
A sípcsonton, a bokánál, a saroknál és a lábujjaknál elhelyezett megerősítései CE-minősítéssel tanúsított ütésvédelmet garantálnak, a passzív biztonságot pedig fényvisszaverő betétek növelik.
Könnyű szerkezetét és a precíz illeszkedést biztosító, rugalmas stretch-panellel párosított cipzárat is a sportosabb TCX modellektől örökölte.
Az Airtech 3 GTX-et úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa nem csak motorozás, de járás közben is.
A speciális felületű Groundtrax® talpa kiemelkedően kopásálló, továbbá tökéletes tapadást garantál a lábtartón és a fékpedálon még esőben is, így fontos szerepe van a motorkerékpár stabil irányításában.
Anatómiai kialakítású, kiváló légáteresztő képességű, cserélhető OrthoLite® talpbetétje hosszú távon is kényelmes párnázottságot biztosít.
Szín: Fekete
Méretek: 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Paraméterek

Anyaga: Textil
Kivitel: Unisex
Vízálló: Igen