Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shark Spartan GT Pro Carbon, Ritmo Mat - 1356-DSU

224.900 Ft (177.087 Ft + ÁFA)
Szín:
Matt szürke
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db
Gyártó: Shark
Színe: Fekete/Szürke
​5 év GARANCIA

Leírás

 • Multiaxiális Karbon-Aramid héjszerkezet
 • ECE 22/06 szabvány.
 • 2 héjméret
 • 5 különböző belső méret
 • Több ponton állítható szellőző csatornák az optimális légáramlásért
 • CFD légterelő
 • Dupla D gyűrűs versenyzár
 • Különböző keménységű, több elemből álló ütődés elnyelő réteg
 • Pinlock páramentesítő rendszerrel ellátott, karcmentes plexi
 • Új ergonómikus plexirendszer, amely résszellőzést is biztosít
 • UV380 szűrős, páramentes beépített napszemüveg
 • Antibakteriális Sanitized Alveotech arcpárna
 • Emergency Release (vészkioldós arcpárna) rendszerrel ellátott, mely segítségével baleset esetén gyorsan és biztonságosan lehet eltávolítani a motoros fejéről a sisakot
 • 30° mosható kivehető belső bélés
 • Kétféle bogárhálóval
 • Easy Fit szemüveg előkészítés
 • Kommunikáció előkészítés

Garancia

A SHARK 5 éves garancia feltételei
(2 év törvényes garancia + 3 év meghosszabbított garancia ingyenesen)

 

Ön a biztonsága és kényelme érdekében SHARK bukósisakot vásárolt. A legnagyobb odafigyeléssel terveztük, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Az Ön és utasai biztonsága érdekében győződjön meg arról, hogy minden szükséges óvintézkedést betart a motorkerékpár használatakor. A SHARK 5 ÉV garancia a vásárló számára garantálja minden esetleges gyártási hiba vagy anyaghiba kijavítását.

 

 

KORLÁTOZÁSOK

Ha a garanciális időszak alatt (a vásárlás dátumától számított 5 év) a garanciában foglalt esemény következik be, a SHARK vállalja, hogy értékesítési hálózatán keresztül megjavítja vagy kicseréli a hibás elemeket az aktuális vételár értékéig. A munkadíjat a SHARK hálózat állja, viszont azt a munkavégzés előtt jóváhagyásra be kell nyújtani. Ha a javításhoz alkatrészek megrendelése szükséges, akkor a szállítási költségeket a SHARK hálózat vállalja a normál idejű postai szállítási díjak erejéig

 

KIVÉTELEK

A garancia csak az anyaghibákból vagy gyártásból származó problémákra vonatkozik. A SHARK semmilyen körülmények között nem felelős a termékért az alábbi esetekben:

Az alábbiakból származó sérülések:

1) esés vagy baleset,
2) a felhasználó vagy harmadik fél által elvégzett technikai módosítások (ragasztó, ragasztószalag, festék, csavar, stb.).
3) káros vegyi anyagokkal (beleértve a szemellenző plexi denaturált szesszel való kezelését), vagy intenzív hőforrással való használat vagy érintkezés,
4) nem rendeltetésszerű használat: rendkívüli körülmények (pl. víz alatt), karbantartás és tisztítás hiánya,
5) öregedés a bélésanyag vagy hab kopása miatt, a külső kitett részek vagy a plexi kopása miatt (karcok, foltok, stb.)
6) az egyes SHARK bukósisakokon lévő dekorációs színek (festés és/vagy matrica) kifakulhatnak. Ezek nem tekintendők hibának és így a garancia nem vonatkozik rájuk.
Megfelelő használattal megóvhatja bukósisakját. Az ilyen hatások csökkentése és a bukósisak eredeti színeinek megőrzése érdekében a SHARK Helmets társaság javasolja Önnek, hogy bukósisakját fénytől védett helyen tárolja és óvja a hosszantartó közvetlen vagy közvetett UV fénynek való kitettségtől.
7)Festékhibára vonatkozó igény 2 évesnél idősebb sisakra.

Továbbá a SHARK által nyújtott garancia nem vonatkozik a bukósisak használatára vonatkozó egyéni igényekre, azaz: kényelemre, méretre, zajra vagy fütyülésre, aerodinamikára, stb. vonatkozó problémákra.
A SHARK nem felelős a bukósisak átmeneti hiánya miatt azokban az időszakokban, amikor fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy megfeleljünk a vásárlók igényeinek.
A garanciális időszak minden körülmények között 5 év. A garancia érvényességi ideje alatt történő alkatrész csere nem hosszabbítja meg a garanciális időszakot.

 

ELJÁRÁSOK

A vásárlónak regisztrálnia kell a sisakot a gyártó honlapján a vásárlástól számítva 6 hónapon belül! http://support.shark-helmets.com
itt kell létrehoznia egy saját felhasználói fiókot (5 Year Warranty), ezután pedig kitölteni a garancia regisztert. Ezen a honlapon letölthető a sisak használati útmutatója is. FONTOS! A sisak szériaszáma az állszíjon található számsor UTOLSÓ 6 számjegye. Nem regisztrált sisakra csak az alap 2 év garancia érvényes.
Minden garanciális igényt annál a SHARK értékesítőnél kell benyújtani, ahol a bukósisakot vásárolták.
Ahhoz, hogy a garanciális igényt érvényesnek tekintsük a vásárló köteles tájékoztatni az értékesítőt a probléma felmerüléséről és vissza kell vinnie a hibás bukósisakot a vásárláskor kitöltött garanciajeggyel együtt.
A jelen garancia semmilyen módon nem akadályozza meg a vásárlót abban, hogy a nemzeti jogszabályok által biztosított törvényes jogait gyakorolja.


A korlátozott garancia hatálya a vásárlástól számított 5 éves időszakot követően megszűnik. Ha Ön továbbra is rendszeresen használ bukósisakot ezen időszak elteltét követően is, akkor javasoljuk, hogy cserélje le a bukósisakot annak érdekében, hogy optimális biztonságot és kényelmet élvezhessen.
Egyes külső tényezők, mint az általános kopás, különböző jellegű ütések csökkenthetik a védőfelszerelés alapvető fontosságú elemeinek biztonsági jellemzőit.

 

KORLÁTOZÁS

A SHARK fenntartja annak lehetőségét, hogy a jelen garanciális időszakon belül a cserealkatrészek legfrissebb változatát használja feltéve, hogy az kompatibilis az adott modellel, továbbá nem tudja garantálni, hogy az egyes gyártásokhoz és/vagy limitált kiadásokhoz kapcsolódó festékszínek vagy dekorációs elemek tökéletesen illeszkednek. Ezen kívül a színek idővel természetes módon fakulnak, ami miatt elképzelhető, hogy a pótalkatrészek színei nem illeszkednek majd.


Ha a SHARK műszaki okokból vagy alkatrészhiány miatt nem lépes elvégezni a javítást, a társaság vállalja, hogy a vásárló számára előnyös ajánlatot tesz, a bukósisak életkorának figyelembe vételével. Ez vagy egy azonos új bukósisakot jelent, vagy pedig egy a javítási kérelemkor legyártott megegyező modellt, amennyiben az eredeti modell már nem kapható.A vásárlók adatvédelmére vonatkozó szigorú törvényi előírások betartásával a SHARK a vásárló személyes adatait hírek és reklámanyagok terjesztésére használhatja.

 

A vásárlók adatvédelmére vonatkozó szigorú törvényi előírások betartásával a SHARK a vásárló személyes adatait hírek és reklámanyagok terjesztésére használhatja

Paraméterek

Anyaga: Carbon
Kivitel: Unisex