Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quad Lock rezgéscsillapító adapter

6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Quad Lock
A Quad Lock rezgéscsillapító a motorkerékpárok által keltett magas frekvenciájú rezgések több mint 90%-át csökkenti.

Leírás

Egyes motorkerékpárok rezgésszintje befolyásolhatja az új okostelefonok képstabilizálását. A Quad Lock vibrációs csillapító biztosítja, hogy okostelefonját magabiztosan rögzítse bármilyen motorkerékpárra.

ÓVJA TOVÁBBI OKOSTELEFONJÁT
Az összes Quad Lock motorkerékpár-tartóval és Quad Lock motorkerékpár-tartozékkal kompatibilis a Quad Lock vibrációcsillapító a motorkerékpárok által keltett magas frekvenciájú rezgések több mint 90%-át csökkenti.

PRECÍZIÓS MŰSZAKI
A precízen megtervezett szilikon tömítésekkel ellátott kettős futómű-felfüggesztési rendszerrel a vibrációcsillapító elnyeli a rezgéseket, hogy megvédje okostelefonja kameráját.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ
A Quad Lock vibrációs csillapító mindent tartalmaz, amire szüksége van a meglévő Quad Lock motorkerékpár-tartójával való integrációhoz, és percek alatt felszerelhető.

A Quad Lock rezgéscsillapító mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy integrálja meglévő Quad Lock motorkerékpár-tartójával és motorkerékpár USB-töltőjével.

A rezgéscsillapító tartozéka:

1 x rezgéscsillapító
1 x imbuszkulcs
1 x M5x12 süllyesztett csavar (a rezgéscsillapítóban található)
Magabiztosan védi okostelefonja kameráját vezetés közben
Specifikációk

A Quad Lock vibrációcsillapító kettős futómű-felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, precízen tervezett szilikon tömítőgyűrűkkel, amelyek elnyelik a rezgéseket és védik az okostelefont

Kompatibilis az összes Quad Lock motorkerékpár-tartóval és motorkerékpár USB-töltővel
Biztonságos integráció a Quad Lock motorkerékpár-tartókkal, hogy ugyanazt a biztonságos rögzítést biztosítsa álló vagy fekvő módban
Üveggel töltött nylon (felső és alsó alváz)
Precíziós tervezésű szilikon csillapító gyűrűk
Magassága 23 mm, szélessége 60,3 mm
HOGYAN MŰKÖDIK
A Rezgéscsillapító megvédi okostelefonja kameráját a magas frekvenciájú rezgésektől. Az alkalmazott szilikon tömítőgyűrűk elnyelik a rezgéseket, és kifejezetten a magasabb frekvenciájú rezgések csillapítására vannak hangolva (rezgésveszélyes zóna), ezért az alacsonyabb frekvenciákon nagyobb mozgást észlelhet.