Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

PMJ Miami motoros farmerkabát

89.900 Ft 82.900 Ft (65.276 Ft + ÁFA)
7.000 Ft 8%
Szín
Mid
Kapható választék:
Méret::
Menny.:db
Gyártó: PMJ

· A PMJ ballisztikus TWARON®-t használ termékeiben, ugyanazt az anyagot, amit a golyóálló mellényekben is szokás.

· A TWARON® egy innovatív anyag, amely rendkívül magas védelmet nyújt: nagy ellenállóságot biztosít hővel és vágással szemben, nincs olvadási pontja, és nem gyúlékony.

· Ez az anyag nagyon tömör, miközben megtartja légáteresztő képességét, kopás és vágás elleni védelme pedig jóval magasabb más, akár aramidszálas “Kevlár” anyagoknál a piacon.

Leírás

Erősebb az acélnál

A TWARON® egy innovatív anyag, amely rendkívül magas védelmet nyújt: nagy ellenállóságot biztosít hővel és vágással szemben, nincs olvadási pontja, és nem gyúlékony.
A PMJ ballisztikus TWARON®-t használ termékeiben, ugyanazt az anyagot, amit a golyóálló mellényekben is szokás. A szálak különleges fonásának és egy egyedülálló rögzítési eljárásnak köszönhetően különbözik minden más kötött aramidszálas anyagtól.
Az így kapott anyag nagyon tömör, miközben megtartja légáteresztő képességét, kopás és vágás elleni védelme pedig jóval magasabb más, akár aramidszálasz “Kevlár” anyagoknál a piacon.
A PMJ az egyetlen gyártó, amely ugyanazokat a kopási és vágási teszteket végzi el a felhasznált anyagokon, amelyeket a motoros védőruházatokon is alkalmaznak.
Így összehasonlítható és ismert értékeket biztosíthatunk az egész világon. ​Kopásállóság: 8 másodperc (CE EN13595-2) Kézzel készítve a tökéletes viselet érdekében

  • ​A PMJ célja, hogy kiemelkedő minőségű és mindemellett divatos motoros ruházatot készítsen
  • Olyan kiváló minőségű ruhadarabok, melyek felveszik, illetve megakadályozzák az esésből adódó sérüléseket, védik a testet és a bőrt a zúzódástól, szakadástól
  • Biztonságos, divatos kabátok motorosoknak
Férfi Kollekció
  • A PMJ nadrágok és kabátok nem korlátozzák a szabad mozgást, ötvözik a minőséget a stílusos megjelenéssel.
  • Nadrágjaink és kabátjaink maximálisan kopásállók, stílusuk pedig időtálló.

Youtube videók