Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

TCX STREET 3 AIR

67.900 Ft (53.465 Ft + ÁFA)
Szín:
Fekete
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db
Gyártó: TCX
Mindennapi városi használatra tervezett nyári motoros cipő

Leírás

Az utcai, prémium minőségű tornacipők laza eleganciáját nyújtja látványban, miközben erősítéseinek és az elsőosztályú alapanyagoknak köszönhetően nagyfokú védelmet biztosít motorozás közben, amit CE-minősítés tanúsít. Újdonság ZPLATE® betét, a D30® alapanyagú bokavédelem és a GROUNDTRAX® talp. talpszerkezetben megbúvó ZPLATE® betét ami keresztirányban merev, így ellenáll az oldalirányú erőknek, de hosszirányban rugalmas, így kényelmes járást biztosít. A szabadalmaztatott D3O® anyag molekulái alapállapotban lazán kötődnek, ami puha, hajlékony szerkezetet eredményez, vagyis a hagyományos protektorokhoz képest kényelmesebbé teszi a cipő viselését. Ütés hatására a D3O® molekulák összezáródnak, így az anyag felkeményedik, elnyeli és eloszlatja a becsapódás energiáját, ezáltal a hagyományos anyagokhoz képest jelentősen csökkenti a testre ható erő nagyságát. GROUNDTRAX® talp, amit a lábtartón és az aszfalton elérhető maximális stabilitás, tapadás, öntisztulási képesség és kopásállóság érdekében fejlesztették. A mintázat magasságát, bütykök közötti távolságot és a gumi összetételét is ennek megfelelően alakították ki. A váltókarral érintkező felület külön figyelmet kapott, hogy a váltó kezelése még precízebb lehessen.
Szellőző, hálós felsőrész valódi hasított bőrrel párosítva
A legmelegebb időben is kiválóan szellőző hálós bélés
D3O® bokaprotektor
Erősítések a lábujjaknál és a saroknál
ZPLATE® beépített biztonsági talpbetét
OrthoLite® anatómiai kialakítású, kiváló légáteresztő képességű, hosszú távon is kényelmes párnázottságot biztosító cserélhető talpbetét
GROUNDTRAX® kopásálló, öntisztuló, nagy tapadású talp
A fűző elrejtését szolgáló gumis rendszer
CE-minősítés (EN13634:2017)

Paraméterek

Anyaga: Textil és bőr
Kivitel: Unisex