Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shark Spartan GT Carbon Kromium - 7008-DUR

216.900 Ft (170.787 Ft + ÁFA)
Szín:
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db
Gyártó: Shark
Ezt a terméket csak rendelésre értékesítjük! Kifutó modell, rendelés előtt érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Leírás

Multiaxiális Karbon-Aramid héjszerkezet. 3 héjméret. 5 különböző belső méret. Több ponton állítható szellőző csatornák az optimális légáramlásért. CFD légterelő. Dupla D gyűrűs versenyzár. Különböző keménységű, több elemből álló ütődés elnyelő réteg. Pinlock páramentesítő rendszerrel ellátott, karcmentes plexi. Új ergonómikus plexirendszer, amely résszellőzést is biztosít. UV380 szűrős beépített napszemüveg. Antibakteriális Sanitized Alveotech arcpárna. Emergency Release (vészkioldós arcpárna) rendszerrel ellátott, mely segítségével baleset esetén gyorsan és biztonságosan lehet eltávolítani a motoros fejéről a sisakot. 30° mosható kivehető belső bélés. Kétféle bogárhálóval. Easy Fit szemüveg előkészítés. Kommunikáció előkészítés.

Garancia

A SHARK 5 éves garancia feltételei
(2 év törvényes garancia + 3 év meghosszabbított garancia ingyenesen)

 

Ön a biztonsága és kényelme érdekében SHARK bukósisakot vásárolt. A legnagyobb odafigyeléssel terveztük, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Az Ön és utasai biztonsága érdekében győződjön meg arról, hogy minden szükséges óvintézkedést betart a motorkerékpár használatakor. A SHARK 5 ÉV garancia a vásárló számára garantálja minden esetleges gyártási hiba vagy anyaghiba kijavítását.

 

 

KORLÁTOZÁSOK

Ha a garanciális időszak alatt (a vásárlás dátumától számított 5 év) a garanciában foglalt esemény következik be, a SHARK vállalja, hogy értékesítési hálózatán keresztül megjavítja vagy kicseréli a hibás elemeket az aktuális vételár értékéig. A munkadíjat a SHARK hálózat állja, viszont azt a munkavégzés előtt jóváhagyásra be kell nyújtani. Ha a javításhoz alkatrészek megrendelése szükséges, akkor a szállítási költségeket a SHARK hálózat vállalja a normál idejű postai szállítási díjak erejéig

 

KIVÉTELEK

A garancia csak az anyaghibákból vagy gyártásból származó problémákra vonatkozik. A SHARK semmilyen körülmények között nem felelős a termékért az alábbi esetekben:

Az alábbiakból származó sérülések:

1) esés vagy baleset,
2) a felhasználó vagy harmadik fél által elvégzett technikai módosítások (ragasztó, ragasztószalag, festék, csavar, stb.).
3) káros vegyi anyagokkal (beleértve a szemellenző plexi denaturált szesszel való kezelését), vagy intenzív hőforrással való használat vagy érintkezés,
4) nem rendeltetésszerű használat: rendkívüli körülmények (pl. víz alatt), karbantartás és tisztítás hiánya,
5) öregedés a bélésanyag vagy hab kopása miatt, a külső kitett részek vagy a plexi kopása miatt (karcok, foltok, stb.)
6) az egyes SHARK bukósisakokon lévő dekorációs színek (festés és/vagy matrica) kifakulhatnak. Ezek nem tekintendők hibának és így a garancia nem vonatkozik rájuk.
Megfelelő használattal megóvhatja bukósisakját. Az ilyen hatások csökkentése és a bukósisak eredeti színeinek megőrzése érdekében a SHARK Helmets társaság javasolja Önnek, hogy bukósisakját fénytől védett helyen tárolja és óvja a hosszantartó közvetlen vagy közvetett UV fénynek való kitettségtől.
7)Festékhibára vonatkozó igény 2 évesnél idősebb sisakra.

Továbbá a SHARK által nyújtott garancia nem vonatkozik a bukósisak használatára vonatkozó egyéni igényekre, azaz: kényelemre, méretre, zajra vagy fütyülésre, aerodinamikára, stb. vonatkozó problémákra.
A SHARK nem felelős a bukósisak átmeneti hiánya miatt azokban az időszakokban, amikor fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy megfeleljünk a vásárlók igényeinek.
A garanciális időszak minden körülmények között 5 év. A garancia érvényességi ideje alatt történő alkatrész csere nem hosszabbítja meg a garanciális időszakot.

 

ELJÁRÁSOK

A vásárlónak regisztrálnia kell a sisakot a gyártó honlapján a vásárlástól számítva 6 hónapon belül! http://support.shark-helmets.com
itt kell létrehoznia egy saját felhasználói fiókot (5 Year Warranty), ezután pedig kitölteni a garancia regisztert. Ezen a honlapon letölthető a sisak használati útmutatója is. FONTOS! A sisak szériaszáma az állszíjon található számsor UTOLSÓ 6 számjegye. Nem regisztrált sisakra csak az alap 2 év garancia érvényes.
Minden garanciális igényt annál a SHARK értékesítőnél kell benyújtani, ahol a bukósisakot vásárolták.
Ahhoz, hogy a garanciális igényt érvényesnek tekintsük a vásárló köteles tájékoztatni az értékesítőt a probléma felmerüléséről és vissza kell vinnie a hibás bukósisakot a vásárláskor kitöltött garanciajeggyel együtt.
A jelen garancia semmilyen módon nem akadályozza meg a vásárlót abban, hogy a nemzeti jogszabályok által biztosított törvényes jogait gyakorolja.


A korlátozott garancia hatálya a vásárlástól számított 5 éves időszakot követően megszűnik. Ha Ön továbbra is rendszeresen használ bukósisakot ezen időszak elteltét követően is, akkor javasoljuk, hogy cserélje le a bukósisakot annak érdekében, hogy optimális biztonságot és kényelmet élvezhessen.
Egyes külső tényezők, mint az általános kopás, különböző jellegű ütések csökkenthetik a védőfelszerelés alapvető fontosságú elemeinek biztonsági jellemzőit.

 

KORLÁTOZÁS

A SHARK fenntartja annak lehetőségét, hogy a jelen garanciális időszakon belül a cserealkatrészek legfrissebb változatát használja feltéve, hogy az kompatibilis az adott modellel, továbbá nem tudja garantálni, hogy az egyes gyártásokhoz és/vagy limitált kiadásokhoz kapcsolódó festékszínek vagy dekorációs elemek tökéletesen illeszkednek. Ezen kívül a színek idővel természetes módon fakulnak, ami miatt elképzelhető, hogy a pótalkatrészek színei nem illeszkednek majd.


Ha a SHARK műszaki okokból vagy alkatrészhiány miatt nem lépes elvégezni a javítást, a társaság vállalja, hogy a vásárló számára előnyös ajánlatot tesz, a bukósisak életkorának figyelembe vételével. Ez vagy egy azonos új bukósisakot jelent, vagy pedig egy a javítási kérelemkor legyártott megegyező modellt, amennyiben az eredeti modell már nem kapható.A vásárlók adatvédelmére vonatkozó szigorú törvényi előírások betartásával a SHARK a vásárló személyes adatait hírek és reklámanyagok terjesztésére használhatja.

 

A vásárlók adatvédelmére vonatkozó szigorú törvényi előírások betartásával a SHARK a vásárló személyes adatait hírek és reklámanyagok terjesztésére használhatja

Paraméterek

Anyaga: Carbon
Kivitel: Unisex