Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schuberth S3 Daytona piros

271.900 Ft (214.094 Ft + ÁFA)
Szín
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db

Leírás

SCHUBERTH S3: RIDING AHEAD
Új szintet képvisel a SCHUBERTH sport túrasisak-kollekciójának legújabb darabja, a SCHUBERTH S3, amely megfelel az új ECE 22.06 minősítésnek. A SCHUBERTH S3 tökéletesen egyesíti a versenysisakok teljesítményét és védelmét a túrasisakok kényelmével, szénszál erősítésű kompozit héja két méretben készül, a szabadalmaztatott DFP eljárásnak köszönhetően kis tömege ellenére kiemelkedő mértékű ütéscsillapítást biztosít.
Az S3 fejlesztése során a SCHUBERTH technikusai és tesztpilótái hosszú órákat töltöttek szélcsatornában és a német utakon, hogy optimalizálják a sisak héjának kialakítását az aerodinamika és a nagyon alacsony zajszint közötti legjobb egyensúly elérése érdekében.
A SCHUBERTH S3 bélése a kényelem új mércéjét állítja fel. Mint minden SCHUBERTH bukósisak esetében, a szigorú OEKO-TEX® szabványnak megfelelő, csúcsminőségű, antibakteriális, olasz anyagból készül az S3 bélése is. A standard bélést úgy fejlesztették, hogy minden motorosnak a lehető legmagasabb fokú kényelmet nyújtsa. De az átlagostól eltérő fejformájú személyeknek sem kell kompromisszumot kötniük, mert az S3 az INDIVIDUAL PROGRAM-ban elérhető alternatív béléselemekkel személyre szabható.
A teljes SCHUBERTH kollekcióhoz hasonlóan az S3 is megkapta az Anti-Roll-Off-System-et, amely megakadályozza, hogy baleset során a sisak lefordulhasson a fejről. Módosítottak az állszíj elhelyezésén is, ami még kényelmesebb viseletté teszi a SCHUBERTH S3-at.
Az SCHUBERTH S3 újdonsága a SCHUBERTH S.R.S rendszer (SCHUBERTH RESCUE SYSTEM), amely lehetővé teszi az arcpárnák gyors eltávolítását baleset után, így csökkentve a motoros nyakára ható erőket és megkönnyítve ezzel a sisak levételét.
A SCHUBERTH S3 állvédője mosható és cserélhető szűrővel ellátott dupla légbeömlőt kapott, ami extrém körülmények között is kiemelkedő légzést biztosít. Az ergonomikus gombok segítségével könnyen beállítható mindkét változtatható szellőzőnyílás. Az S3 állítható felső szellőzőnyílása és a légterelőbe integrált hátsó, kilépő nyílás kiváló és folyamatos légáramlást biztosít.
Az új SCHUBERTH S3-at kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, három beépített antennával (FM-rádió, Bluetooth, Intercom) és HD hangszórókkal hagyja el a gyártósort, így néhány mozdulattal üzembe helyezhető a Plug and Play rendszerű opciós modulok és a HD BOOM mikrofon behelyezésével. A gyári, SC2 nevű kommunikáció a legújabb Sena 50 alapú Mesh 2.0 rendszer, amely újraértelmezve a kommunikációs hálózat fogalmát, gyakorlatilag korlátlan számú résztvevővel képes kapcsolatot létesíteni.
A SCHUBERTH S3 Pinlock 120 páramentesítő lencsét is kapott, beépített, lehajtható napszemüvege a szabadalmaztatott V-lock mechanikának köszönhetően könnyen kezelhető és állítható, így erős napsütésben is tökéletes kilátást biztosít. A SCHUBERTH S3.