Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schuberth E2 Flip Explorer MX - kék

331.900 Ft (261.339 Ft + ÁFA)
Szín:
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db
Gyártó: Schuberth

SCHUBERTH E2: Végtelen kaland A P/J dupla homologizáció és az ECE 22.06 szabvány követelményeinek is megfelelő második generációs, felnyitható kalandtúra sisak. A SCHUBERTH E2 tökéletesen egyesíti a C-sorozat modelljeinek kényelmét az agresszív kinézettel és az off road bukósisakok célszerűségével.
 

Leírás

Üvegszálas kompozit héja a megnövelt ütéselnyelő képesség és a tömeg minimalizálása érdekében Direct Fibre Processing szabadalmaztatott technológiával, szénszálas erősítéssel készül.
Három pozícióba könnyen állítható, nagyon egyszerűen le is vehető, légellenállás és a vibráció minimalizálására optimalizált sild
Állvédője dupla szellőzőnyílást kapott, a felső nyílás megelőzi a plexi párásodását hideg időben, az alsó szellőző pedig további légáramlást biztosít extrém meleg időben.
Annak érdekében, hogy semmilyen szennyeződés se juthasson a bukósisak belsejébe, az állvédő szellőzőnyílása cserélhető és mosható légszűrőt kapott. Továbbá a fej páratlan hatékonyságú hűtése érdekében kétállású felső szellőző és a megnövelt légterelőbe integrált hátsó, kilépő nyílás biztosít kiváló légáramlást a legmegterhelőbb körülmények között is.
A szigorú OEKO-TEX® szabványnak megfelelő, csúcsminőségű bélés antibakteriális, olasz anyagból.
Tökéletes illeszkedés és páratlan kényelem bármilyen fejforma esetén a SCHUBERTH INDIVIDUAL PROGRAMBAN elérhető, a személyre szabható alternatív béléselemekkel.
Kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, három beépített antennával (FM-rádió, Bluetooth, Intercom) és a legújabb HD hangszórókkal hagyja el a gyártósort, így néhány mozdulattal üzembe helyezhető a Plug and Play rendszerű, opcionális kommunikációs modulok és a HD BOOM mikrofon behelyezésével. Az SC2 nevű SCHUBERTH kommunikáció a legújabb Sena 50 alapú Mesh rendszer, amely gyakorlatilag korlátlan számú felhasználó kapcsolódását teszi lehetővé Advanced Noise Control-lal biztosított minőségben két kilométeres távolságon belül.
Kétféle héjméretben készül, összesen hétféle méretben készül, hogy a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot garantálja.
Méretek: XS(53) – 3XL(65)
Színek: Kék-fehér-piros, Khaki-szürke-fekete, Matt narancs-szürke-fekete

Méret táblázat

Paraméterek

Anyaga: Üvegszál
Kivitel: Unisex