Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nolan N100-5 Plus 50th Anniversary

210.000 Ft (165.354 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db
Gyártó: Nolan
A Nolan felnyitható sisakjainak csúcsa, húsz évnyi fejlesztés és tapasztalat eredménye, amely az márka 50. évfordulójára ünnepi dekort kapott. Modern és elegáns útitárs prémium technológiával telepakolva. Azoknak tervezték, akik kedvelik a hosszú utakat és értékelik a minőséget.

Leírás

Héja a golyóálló plexik alapanyagaként ismert extra erős LEXAN™-ból készül. Két héjméretben készül, hogy a legtöbb méretosztályban a lehető legkisebb és legkönnyebb lehessen. P/J dupla homologizációval rendelkezik, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó legszigorúbb biztonsági teszteknek is megfelel. Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION). Állvédője ellipszis pályán mozog, hogy felnyitott állapotban a lehető legkisebb legyen a légellenállása. Pinlock® páramentes lencsével felszerelt ultraszéles plexije kiváló kilátást garantál A szilikon szigeteléssel ellátott szélű (FSB – Full Silicone Border) Pinlock lencse feszessége kívülről állítható UV400-as védelmet biztosító, karcálló és párásodást gátló VPS beépített napszemüvege LEXAN™-ból készül és tisztításhoz egyszerűen kivehető MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható az állszíj, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé. AZ AIRBOOSTER rendszer a felső légbeömlőn keresztül hatékonyan hűti a fejtetőt, így maximális komfortérzetet biztosít extrém körülmények között is. Innovatív, hálós szerkezetű Clima Comfort bélése kivehető és mosható. Szabadalmaztatott bélésállító rendszere (LPC) különböző fejformák esetén is komfortos viseletté teszi. Egy darabból öntött arcpárnái huzatai levehetők és moshatók N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették. B902L R, B902 R, B601 R, MCS III R és a vészfékjelzést adó ESS modulokkal kompatibilis. Méretek: 2XS-3XL